El VISaVIS Pàdel Tour es presenta com a element dinamitzador de l’activitat habitual dels esportistes de la ciutat, així com a activador i promotor de l’esport del Pàdel i de les instal·lacions locals.

El circuit està format per 6 proves independents celebrades en diferents clubs del Vallès Oriental i un Màster Final.

VISaVIS Pàdel Tour compta amb un rànquing en el qual els participants acumulen punts per cadascuna de les proves i partits guanyats que participen, establint així el guanyador absolut del circuit en cada categoria i obtenint una participació gratuïta de tot el circuit de l’any posterior.

L’estructura bàsica de cada prova és:

  • 7 dies (tardes entre setmana i cap de setmana tot el dia)
  • una mitja de 300 persones (150 parelles).

Tot i això, cada prova té una estructura personalitzada, que s’ajusta a les instal·lacions, i a les necessitats i perfil del soci de cada club. Es valora amb els responsables de cada club la fórmula idònia per arribar a l’èxit, tant en la participació com en la fidelització dels jugadors (horaris, quadres, etc.).

El principal objectiu és que els participants gaudeixin plenament de la prova, i associïn la ciutat i les marques patrocinadores a la qualitat i al passar-ho bé.

Totes les proves compten amb la presència de l’equip VISaVIS, encarregat de tota la gestió i organització del torneig, dues carpes VISaVIS com a centre d’atenció als jugadors i on també rebran el Welcome Pack, begudes gratuïtes per tots els partits i fruita.