Mail Boxes Etc

Serveis logístics a la teva mida

Mail Boxes Etc. Granollers som franquícia líder en el sector del transport internacional. Oferim un servei personalitzat i assessorament en tots aquells serveis que necessites pel teu negoci: gestió dels teus enviaments internacionals: export i import, servei de grupatge i palets dedicat a enviaments de gran pes i/o grandària, servei de càrrega aèria, gestió de transports de màxima urgència: enviament Directe, Exprés i Hand Carrier, accés a un servei gratuït de consultoria en comerç internacional, serveis gràfics: disseny gràfic i impressió, servei d’embalatge i logística integral.

P_MAIL BOXES

La nostra missió i compromís se centren en la dedicació del nostre equip per treballar en la teva tranquil·litat, fent que estalviïs en temps i costos.

Som el teu centre de confiança.

VITAMIN WELL
Una alternativa moderna, más sanarefrescante que los refrescos y zumos azucarados. Esto es lo que los fundadores de Vitamin Well echaban en falta en el mercado de bebidas de Suecia. Como también tenían problemas para encontrar una buena alternativa en los mercados extranjeros, decidieron crear su propia bebida funcional. Una bebida refrescante, nutritiva y con menos azúcar. Por ello decidieron lanzar al mercado una bebida que quisieran consumir ellos mismos, y como se demostró más adelante, gran parte de la población también.
P_vitaminwell

Hoy, ocho años más tarde y después de su lanzamiento en diferentes mercados internacionales, el éxito de estas bebidas vitaminadas de procedencia sueca es una realidad. Pero esto no termina aquí, Vitamin Well está continuamente tratando de mejorar y de perfeccionar sus productos para calmar la sed.

Estrella Damm

Estrella Damm és una cervesa tipus lager elaborada amb malt d’ordi, arròs i llúpol, seguint la recepta original des de la seva fundació, en 1876. Compta amb un grau d’alcohol de 5,4% i es recomana consumir-la entre 5° i 7 °C.

Aquesta cervesa, elaborada 100% amb ingredients naturals, el març de 2015 va ser distingida com «la millor cervesa espanyola de l’any» en obtenir el «Spain Brewery Awards», atorgat pel jurat de la New York International Beer Competition.

Estrella Damm és la principal marca de Damm, companyia de begudes i alimentació fundada a Barcelona en 1876 per l’alsacià August Kuentzmann Damm.

RECUPERAT

Recupera’t medicina esportiva i fisioteràpia és un centre especialitzat en el tractament, la prevenció i rehabilitació de lesions i patologies de l’aparell locomotor. També tenim com a principal objectiu oferir un servei de millora del rendiment, planificació i programació del entrenament  per  persones actives, esportistes amateurs i professionals.

P_RECUPERAT

La nostra implicació amb els nostres pacients arriba fins al compromís d’aquests. Des de Recupera’t fomentem un vincle que creiem necessari per al seguiment durant el procés de rehabilitació i recuperació. Així doncs, el seguiment dels nostres pacients no acaba un cop finalitzen les sessions a consulta sinó que contínua des de que arriba a casa i fins la següent visita.

Babolat Pàdel

Si hay una marca tradicional inevitablemente asociada a los deportes de raqueta, ésa es sin ninguna duda Babolat. Fundada en Lyon, la empresa dio sus primeros pasos en 1875 fabricando cuerdas, primero para instrumentos musicales a partir de intestinos animales y, unos años después, llegaron las primeras cuerdas para raquetas de tenis.

Pero ahora, en pleno siglo XXI, Babolat es, para suerte de los aficionados al pádel, algo más que una empresa familiar dedicada a la fabricación de raquetas de tenis.

La llegada de la firma francesa al deporte de las cuatro paredes se produjo hace tan solo unos años, con el lanzamiento de su primera colección de palas de pádel.

Actualmente, Babolat también fabrica zapatillas, diversificando su gestión y convirtiéndose en una empresa especialista en productos deportivos.

Gallego-Barrantes Assegurances

Si estàs buscant aquella assegurança que més s’adapta a les teves necessitats, contacta amb Gallego-Barrantes i deixa’t asessorar pels millors en el seu sector. L’èxit està garantit!

P_GALLEGO BARRANTES2
Giovanni Rana

Descobrir els secrets de la pasta fresca farcida -com cuinar-la, amb quina menjar-la, l’origen dels ingredients…- i de la resta de productes de Giovanni Rana; a més de la història d’una marca amb més de 50 anys d’existència.

P_RANA

El secret de Giovanni Rana per elaborar la seva famosa pasta fresca farcida?

La inspiració de les coses senzilles.

100x100 Pàdel

Benvingut a 100x100Padel, una botiga de Pàdel Online on trobaràs Pales de totes les marques, Sabatilles, Roba i els millors accessoris per al teu esport preferit.

Poolaria

Poolaria.com és una botiga online especialitzada en la venda de piscines desmuntables i de tots els accessoris per a piscines, incloent-hi robots netejafons, depuradores o productes per al tractament i la desinfecció de l’aigua. En la tenda també estan disponibles seccions complementàries amb productes de wellness, reg, estanys de jardí, outdoor i bricolatge, que configuren una oferta de més de 5.000 productes a la seva disposició.

Poolaria és distribuïdor oficial de les marques capdavanteres del sector:

  • Piscines desmuntables: Gre, Intex, IASO
  • Productes per a piscines: AstralPool, Zodiac, Dolphin, Hayward, CTX, Idegis, ESPA
  • Reg: Hunter, Rain Bird, Cepex
  • Estanys: Heissner
  • Outdoor: Campingaz, Coleman, Sevylor, Intex
  • Bricolatge i maquinària de jardineria: Powerplus, Robomow