Coca-Cola
Coca-Cola
Aquarius
Aquarius

Aquarius neix l’any 1992 com una «beguda complementària per a esportistes», especialment dirigida per a les persones que gaudeixen d’un estil de vida actiu i saludable.

En 2005, es produeix un gran augment de l’acceptació d’Aquarius per part dels consumidors i això fa que es comenci a prendre en diferents i variades ocasions de consum. Es renova a més la imatge desenvolupant nous envasos per satisfer les necessitats dels consumidors espanyols. Neix l’Era Aquarius.

Ara, la marca es recolza en la innovació i arriba el nou Aquarius Vive, una beguda refrescant sota l’essència d’Aquarius. Ho podràs trobar en els seus dos sabors: llima llimona i tropical. Ambdues contenen una font de Zinc i Vitamina B3 i extracte de Baobab. Així, a partir de juny del 2016 el portafolis d’Aquarius consta de 3 varietats diferents: Aquarius (amb sabor original i taronja), Aquarius Vive (baix en calories, en sabors llima llimona i tropical) i Aquarius Zero (zero sucres, zero calories, amb sabor a original i taronja).

Estrella Damm
Estrella Damm

Estrella Damm és una cervesa tipus lager elaborada amb malt d’ordi, arròs i llúpol, seguint la recepta original des de la seva fundació, en 1876. Compta amb un grau d’alcohol de 5,4% i es recomana consumir-la entre 5° i 7 °C.

Aquesta cervesa, elaborada 100% amb ingredients naturals, el març de 2015 va ser distingida com «la millor cervesa espanyola de l’any» en obtenir el «Spain Brewery Awards», atorgat pel jurat de la New York International Beer Competition.

Encara que el mercat principal d’Estrella Damm és l’arc mediterrani espanyol (Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana), es distribueix en més de 70 països de tot el món, sent els Estats Units i el Regne Unit els dos principals.

Estrella Damm és la principal marca de Damm, companyia de begudes i alimentació fundada a Barcelona en 1876 per l’alsacià August Kuentzmann Damm.

Gasp
Gasp

Grup d’Automoció i Serveis Pruna és el centre de l’automòbil més complet i dinàmic de la província de Barcelona. Al Vallès Oriental i al Maresme, GASP t’ofereix les millors instal·lacions, la qualitat més absoluta en tots els productes, procediments i serveis. Treballem amb les millors marques del món de l’automoció: Renault , Dacia, Mazda, BMW, MINI i BMW Motorrad.

GASP

Amb concessionaris oficials a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès, treballem per a satisfer totes les teves necessitats. Grup d’Automoció i Serveis Pruna t’ofereix una àmplia selecció de serveis: venda de vehicles nous, venda de vehicles seminous i d’ocasió, tallers d’electricitat, mecànica, carrosseria i pintura, servei de finançament, Corredoria d’Assegurances i lloguer de vehicles.

Babolat Pàdel
Babolat Pàdel

Si hay una marca tradicional inevitablemente asociada a los deportes de raqueta, ésa es sin ninguna duda Babolat. Fundada en Lyon, la empresa dio sus primeros pasos en 1875 fabricando cuerdas en 1875, primero para instrumentos musicales a partir de intestinos animales y, unos años después, llegaron las primeras cuerdas para raquetas de tenis.

La popularidad de la marca continuó en 1925 cuando René Lacoste ganó los Grand Slams de Roland Garros y Wimbledon con una raqueta Babolat.

Pero ahora, en pleno siglo XXI, Babolat es, para suerte de los aficionados al pádel, algo más que una empresa familiar dedicada a la fabricación de raquetas de tenis.

La llegada de la firma francesa al deporte de las cuatro paredes se produjo hace tan solo unos años, con el lanzamiento de su primera colección de palas de pádel.

Actualmente, Babolat también fabrica zapatillas, diversificando su gestión y convirtiéndose en una empresa especialista en productos deportivos.

Se podría decir incluso que ya es una marca asentada en el mundo del pádel. La última colección de palas Babolat Padel así lo atestigua, incorporando importantes mejoras, novedosos moldes y la tecnología más avanzada como característica principal.

Vallori Agency
Vallori Agency

“Un Personal Shopper Inmobiliario es el profesional que defiende los intereses de una de las partes involucradas en una operación inmobiliaria, la del comprador. Es decir, se pasa de la intermediación como la hemos entendido hasta ahora en el sector inmobiliario tradicional a la representación de solamente una de las partes”, explica Enric Jiménez, presidente de la Asociación Española de Personal Shopper Inmobiliario (AEPSI) y CEO de Somrie, la empresa pionera del sector en el país.

El concepto es importado del mundo anglosajón y de buena parte de los mercados inmobiliarios europeos. Pero en España es relativamente reciente. La primera empresa especializada data de 2010, en plena crisis.

Pero ya en 2013 el sector había crecido lo suficiente como para crear una asociación profesional. Y todo indica que su expansión será significativa en los próximos años. En Vallori Agency disponemos de ese servicio con un personal altamente profesional, que a través de un perfil de búsqueda, hará su sueño realidad su nueva vivienda.

Giovanni Rana
Giovanni Rana

Descobrir els secrets de la pasta fresca farcida -com cuinar-la, amb quina menjar-la, l’origen dels ingredients…- i de la resta de productes de Giovanni Granota; a més de la història d’una marca amb més de 50 anys d’existència.

El secret de Giovanni Granota per elaborar la seva famosa pasta fresca farcida? La inspiració de les coses senzilles.

100x100 Pàdel
100x100 Pàdel

Benvingut a 100x100Padel, una botiga de Pàdel Online on trobaràs Pales de totes les marques, Sabatilles, Roba i els millors accessoris per al teu esport preferit.

Poolaria
Poolaria

Poolaria.com és una botiga online especialitzada en la venda de piscines desmuntables i de tots els accessoris per a piscines, incloent-hi robots netejafons, depuradores o productes per al tractament i la desinfecció de l’aigua. En la tenda també estan disponibles seccions complementàries amb productes de wellness, reg, estanys de jardí, outdoor i bricolatge, que configuren una oferta de més de 5.000 productes a la seva disposició.

Poolaria és distribuïdor oficial de les marques capdavanteres del sector:

  • Piscines desmuntables: Gre, Intex, IASO
  • Productes per a piscines: AstralPool, Zodiac, Dolphin, Hayward, CTX, Idegis, ESPA
  • Reg: Hunter, Rain Bird, Cepex
  • Estanys: Heissner
  • Outdoor: Campingaz, Coleman, Sevylor, Intex
  • Bricolatge i maquinària de jardineria: Powerplus, Robomow