Coca-Cola
Coca-Cola
Aquarius
Aquarius

Aquarius neix l’any 1992 com una “beguda complementària per a esportistes”, especialment dirigida per a les persones que gaudeixen d’un estil de vida actiu i saludable.

En 2005, es produeix un gran augment de l’acceptació d’Aquarius per part dels consumidors i això fa que es comenci a prendre en diferents i variades ocasions de consum. Es renova a més la imatge desenvolupant nous envasos per satisfer les necessitats dels consumidors espanyols. Neix l’Era Aquarius.

Ara, la marca es recolza en la innovació i arriba el nou Aquarius Vive, una beguda refrescant sota l’essència d’Aquarius. Ho podràs trobar en els seus dos sabors: llima llimona i tropical. Ambdues contenen una font de Zinc i Vitamina B3 i extracte de Baobab. Així, a partir de juny del 2016 el portafolis d’Aquarius consta de 3 varietats diferents: Aquarius (amb sabor original i taronja), Aquarius Vive (baix en calories, en sabors llima llimona i tropical) i Aquarius Zero (zero sucres, zero calories, amb sabor a original i taronja).

Estrella Damm
Estrella Damm

Estrella Damm és una cervesa tipus lager elaborada amb malt d’ordi, arròs i llúpol, seguint la recepta original des de la seva fundació, en 1876. Compta amb un grau d’alcohol de 5,4% i es recomana consumir-la entre 5° i 7 °C.

Aquesta cervesa, elaborada 100% amb ingredients naturals, el març de 2015 va ser distingida com “la millor cervesa espanyola de l’any” en obtenir el “Spain Brewery Awards”, atorgat pel jurat de la New York International Beer Competition.

Encara que el mercat principal d’Estrella Damm és l’arc mediterrani espanyol (Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana), es distribueix en més de 70 països de tot el món, sent els Estats Units i el Regne Unit els dos principals.

Estrella Damm és la principal marca de Damm, companyia de begudes i alimentació fundada a Barcelona en 1876 per l’alsacià August Kuentzmann Damm.

Gasp
Gasp

Grup d’Automoció i Serveis Pruna és el centre de l’automòbil més complet i dinàmic de la província de Barcelona. Al Vallès Oriental i al Maresme, GASP t’ofereix les millors instal·lacions, la qualitat més absoluta en tots els productes, procediments i serveis. Treballem amb les millors marques del món de l’automoció: Renault , Dacia, Mazda, BMW, MINI i BMW Motorrad.

GASP

Amb concessionaris oficials a Granollers, Mataró i Mollet del Vallès, treballem per a satisfer totes les teves necessitats. Grup d’Automoció i Serveis Pruna t’ofereix una àmplia selecció de serveis: venda de vehicles nous, venda de vehicles seminous i d’ocasió, tallers d’electricitat, mecànica, carrosseria i pintura, servei de finançament, Corredoria d’Assegurances i lloguer de vehicles.

Nox
Nox

La nostra passió és el pàdel, som uns enamorats d’aquest esport i per això posem tot el nostre esforç en el seu creixement i professionalització. Com ho fem?

En primer lloc, establint una via de comunicació permanent amb els nostres clients, conèixer les seves necessitats, preferències, gustos. En segon lloc fabricant productes d’alta tecnologia i qualitat que s’adaptin a les necessitats dels jugadors i suposin un plus de valor afegit real. En tercer lloc, invertint en plans de formació tant per a monitors/entrenadors com jugadors.

Apostant per la professionalitat del pàdel, entenem que el nostre canal de venda no pot ser un altre que el de les botigues d’esport especialitzades. El nostre servei d’atenció en línia o els nostres monitors podran indicar-te la botiga més propera amb la qual treballem.

Sent fidels al nostre claim “Makes you improve”, la nostra prioritat és conèixer les teves necessitats per aconseguir que serveis el màxim partit al producte que adquireixis. L’elecció del material que, per les seves característiques s’adapti millor al teu perfil com a jugador és un aspecte clau.

Nox vol col·laborar amb la societat, per això recolza el creixement i la millora de l’individu en tots els aspectes, envoltant-se de bones persones abans que de campions. Aquests valors de marca han de projectar-se en accions concretes, per això NOX incentiva l’estudi i el civisme dels joves als quals esponsoritza en el marc d’uns objectius d’educació acordats en col·laboració amb els pares d’aquestes joves promeses.

Immobiliària Lledoner
Immobiliària Lledoner

La Casa Agency és una de les principals Xarxes d’Agències Immobiliàries en Franquícia d’Espanya que, amb una clara orientació a l’excel·lència i amb una filosofia enfocada a la millora permanent dels seus productes i serveis, marca uns nous estàndards en qualitat i innovació.

La Casa Agency cerca aportar nous valors a un mercat immobiliari que requereix més i millors prestacions, i ofertes per professionals a l’altura dels temps.

Gràcies a la seva preparació, poden detectar i satisfer les necessitats del client amb una total eficàcia i transparència.

Giovanni Rana
Giovanni Rana

Descobrir els secrets de la pasta fresca farcida -com cuinar-la, amb quina menjar-la, l’origen dels ingredients…- i de la resta de productes de Giovanni Granota; a més de la història d’una marca amb més de 50 anys d’existència.

El secret de Giovanni Granota per elaborar la seva famosa pasta fresca farcida? La inspiració de les coses senzilles.

100x100 Pàdel
100x100 Pàdel

Benvingut a 100x100Padel, una botiga de Pàdel Online on trobaràs Pales de totes les marques, Sabatilles, Roba i els millors accessoris per al teu esport preferit.

Poolaria
Poolaria

Poolaria.com és una botiga online especialitzada en la venda de piscines desmuntables i de tots els accessoris per a piscines, incloent-hi robots netejafons, depuradores o productes per al tractament i la desinfecció de l’aigua. En la tenda també estan disponibles seccions complementàries amb productes de wellness, reg, estanys de jardí, outdoor i bricolatge, que configuren una oferta de més de 5.000 productes a la seva disposició.

Poolaria és distribuïdor oficial de les marques capdavanteres del sector:

  • Piscines desmuntables: Gre, Intex, IASO
  • Productes per a piscines: AstralPool, Zodiac, Dolphin, Hayward, CTX, Idegis, ESPA
  • Reg: Hunter, Rain Bird, Cepex
  • Estanys: Heissner
  • Outdoor: Campingaz, Coleman, Sevylor, Intex
  • Bricolatge i maquinària de jardineria: Powerplus, Robomow